P
R
E
Z
E
N
T
A
R
E


Robele noastre sunt noi, au un croi sobru, adecvat unei festivităţi. Culoarea acestora este cea tradiţională, neagră. Combinaţia negrului robei cu galbenul din bentiţa şi ciucurele tocii şi din eşarfă dă un aspect foarte plăcut ţinutei în întregul ei, dar, la solicitarea dumneavoastră expresă, vă putm înlocui galbenul auriu cu orice culoare sau nuanţă solicitaţi. Robele sunt croite pe cinci mărimi iar tocile sunt realizate pe patru mărimi, astfel încât să ne asigurăm că fiecărui absolvent i se va potrivi o ţinută.
Pentru confortul dumneavoastră, noi o să vă aducem robele pe umeraşe, în pungi de plastic protectoare, în locul si la ora la care le solicitaţi. Personalul nostru vă va ajuta să îmbrăcaţi robele, astfel încât distribuţia şi recuperarea lor să se desfăşoare în cel mai scurt interval posibil. Dumneavoastră nu vă rămâne decât să savuraţi momentul.

Tocile pot fi achiziţionate la cerere, pentru a păstra o amintire a acestui moment. De asemenea, şi eşarfele pot fi achiziţionate, în plus, acestea putând fi personalizate cu anul promoţiei, numele sau sigla facultăţii etc.

Deşi încă nu sunteţi absolvenţi, puteţi primi o diplomă onorifică, al cărei design şi conţinut poate fi stabilit de către noi împreună cu dumneavoastră. Diplomele pot fi imprimate pe carton special sau pe hârtie fotografică şi pot fi înfoliate. Puteţi alege şi modele de diplome prefabricate, tip letopiseţ. Pentru profesorii dumneavoastră, invitaţiile pot fi personalizate, şi vor fi imprimate pe hârtie fotografică sau pe carton colorat.

Colaboratorii noştri vă pot pune la dispoziţie servicii profesionale de filmare şi fotografiere a evenimentului, realizate numai cu aparatură profesională. Materialele obţinute vor fi prelucrate conform dorinţelor dumneavoastră şi pot fi livrate pe un singur suport sau pot fi multiplicate de către noi pentru fiecare viitor absolvent în parte.

La încheierea cursului festiv se poate organiza un mini-protocol, pentru a servi o cupă de şampanie şi un saleu (eventual şampanie, cafea, sucuri, apă minerală sau pişcoturi) alături de toţi cei care v-au însoţit la acest eveniment. Vă putem ajuta şi în această privinţă.

Puteţi opta pentru a lăsa organizarea întregului eveniment în seama noastră, urmând a conveni asupra conţinutului şi preţului pachetului de servicii.

inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv inchirieri robe pentru curs festiv